Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eve of Destruction

Eve of Destruction

11/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Eve of Destruction på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Duncan Gibbins
Skuespillere: Gregory Hines, Renée Soutendijk, Michael Greene, Kurt Fuller
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Da et eksperiment, der går ud på at høste en ubegrænset mængde "mørk energi", går galt, forsøger forskerne at rette op på deres dødelige fejl, før det koster flere liv.


Se Eve of Destruction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eve of Destruction havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eve of Destruction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eve of Destruction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eve of Destruction er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eve of Destruction stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar