Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eve of Destruction

Eve of Destruction

11/12/2013 | Flixfilm

Se Eve of Destruction på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Duncan Gibbins
Skuespillere: Gregory Hines, Renée Soutendijk, Michael Greene, Kurt Fuller
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da et eksperiment, der går ud på at høste en ubegrænset mængde "mørk energi", går galt, forsøger forskerne at rette op på deres dødelige fejl, før det koster flere liv.


Se Eve of Destruction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEve of Destruction havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eve of Destruction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eve of Destruction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eve of Destruction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eve of Destruction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar