Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Evelyn

11/09/2019 | Flixfilm

Se Evelyn på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Short
Instruktør: EvaninHeaven
Skuespillere: Elric Atchison
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.

Evelyn havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Evelyn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Evelyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Evelyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evelyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar