Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Event Horizon

Event Horizon

16/07/2020 | Flixfilm

Se Event Horizon på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Laurence Fishburne, Sam Neill, Kathleen Quinlan, Joely Richardson
Spilletid: 96 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da man modtager et signal fra et længe savnet rumskib, sendes et redningshold ud for at undersøge sagen, men de finder hurtigt ud af, at noget er galt.


Se Event Horizon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Event Horizon havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Event Horizon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Event Horizon:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Event Horizon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Event Horizon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar