Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Event Horizon

Event Horizon

16/07/2020 | Flixfilm

Se Event Horizon på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Laurence Fishburne, Sam Neill, Kathleen Quinlan
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da man modtager et signal fra et længe savnet rumskib, sendes et redningshold ud for at undersøge sagen, men de finder hurtigt ud af, at noget er galt.

Event Horizon havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Event Horizon på YouTube.Se Event Horizon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Event Horizon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Event Horizon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Event Horizon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Event Horizon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar