Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ever After High bliver til ny serie på Netflix

Ever After High bliver til ny serie på Netflix

16/06/2014 | Flixfilm

ever after high netflix film serie danmarkNetflix fortsætter deres oprustning af indhold til børn med en helt ny serie. Streamingtjenesten har netop afsløret, at en ny original animations-serie og film baseret på de eventyrlige Ever After High, får premiere på Netflix Danmark i starten af 2015.

Serien på 12 episoder vil kunne ses på Netflix umiddelbart efter filmen Ever After High™ Spring Unsprung har haft premiere. Både filmen og serien vil nyde på rebelske og fortryllende historier om de studerende på Ever After High.

Ever After High følger sønnerne og døtrene af berømte eventyrfigurer, mens de skal vælge, om de vil følge i forældrenes fodspor. Hvis ikke, forsvinder deres historier for evig tid. Ever After High er et legetøjsprodukt fra producenten Mattel, som har opnået stor succes blandt børn i hele verden.

– “De magiske historier i Ever After High gøre serien til en fantastisk tilføjelse til vores voksende udvalg af indhold for børn, udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer for Netflix. “Mattel har en lang historie for at lave animerede programmer af høj kvalitet, og vi er glade for at tilbyde vores medlemmer den fortryllende verden i ​​Ever After High.”

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Netflix har i øjeblikket meget fokus på, at udvide deres udvalg med eksklusive film og serier for de mindste. I sidste uge blev det bl.a. offentliggjort, at streamingtjenesten vil lave en tegneserie baseret på de populære børnebøger Dinotrux og producere helt nye afsnit af den prisbelønnede serie om den Magiske Skolebus (The Magic School Bus).

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye film og serie om Ever After High kan ses på Netflix Danmark i 2015.
2 kommentarer til Ever After High bliver til ny serie på Netflix

  1. Rikke - kl. 08:52, 18-06-2014:

    Er indtil videre ikke imponeret over de 3 episoder der allerede er på netflix. Men man kan da kun håbe det bliver bedre 🙂

  2. Caroline - kl. 11:28, 18-05-2015:

    Hvornår kommer der flere episoder på netflix? Indtil nu er sæson 1 kommet og et afsnit af sæson 2.

Skriv kommentar