Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ever After High

Ever After High

07/08/2020 | Flixfilm

Se Ever After High på Netflix

Indspilningsår: 2013–2017
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Music, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cindy Robinson, Valerie Arem, Todd Haberkorn, Jamieson Price
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Denne animerede serie følger sønnerne og døtrene af berømte eventyrfigurer, mens de skal vælge, om de vil følge i forældrenes fodspor.


Se Ever After High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ever After High (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ever After High (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ever After High:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ever After High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ever After High (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ever After High

  1. astrid - kl. 13:42, 17-11-2017:

    jeg håber at der snart vil komme en ny sæson fordi jeg syntes at serien faktisk er ret spændende og den er også sjov og en lille smule mystisk.

    Skriv kommentar