Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Everest

01/04/2021 | Flixfilm

Se Everest på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Biography, Drama, Thriller
Instruktør: Baltasar Kormákur
Skuespillere: Jason Clarke, Ang Phula Sherpa, Thomas M. Wright, Martin Henderson
Spilletid: 121 min
Land: UK, USA, Iceland
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I 1996 forsøger to konkurrerende hold bjergbestigere at nå toppen af Mount Everest, men da en snestorm rammer dem, må de kæmpe for at holde sig i live.

Everest havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Everest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Everest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar