Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Everest

24/12/2014 | Flixfilm

Se Everest på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Biography, Drama, Thriller
Instruktør: Baltasar Kormákur
Skuespillere: Jason Clarke, Ang Phula Sherpa, Thomas M. Wright, Martin Henderson
Spilletid: 121 min
Land: UK, USA, Iceland
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den kendte klatrer David Breashears fører et IMAX-hold til toppen af Mount Everest, så vi for første gang nogensinde får en 360 graders udsigt fra verdens tag.


Se Everest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEverest havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everest herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar