Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Everest

24/12/2014 | Flixfilm

Everest på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Biography
Instruktion: Baltasar Kormákur
Skuespillere: Jason Clarke, Ang Phula Sherpa, Thomas M. Wright
Spilletid: 121 min
Land: United Kingdom, United States, Iceland
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den kendte klatrer David Breashears fører et IMAX-hold til toppen af Mount Everest, så vi for første gang nogensinde får en 360 graders udsigt fra verdens tag.Se Everest på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Everest havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Everest på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Everest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar