Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Everly

15/10/2016 | Flixfilm

Se Everly på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Joe Lynch
Skuespillere: Salma Hayek, Hiroyuki Watanabe, Laura Cepeda, Togo Igawa
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da en escortpige bliver målet for sin eks, som er mafiaboss, kæmper hun en ensom kamp mod en nådesløs række af lejemordere for at redde sig selv og sin familie.


Se Everly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Everly havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Everly:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar