Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games

Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games

07/10/2016 | Flixfilm

Se Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Sevan Matossian, Carey Peterson
Skuespillere: Josh Everett, James FitzGerald, Dutch Lowy, Matt Murski
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Fem atleter forbereder sig til 2008 CrossFit Games, en udmattende to-dages prøvelse, for at bevise, hvem der er den bedste atlet i verden.

Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar