Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games

Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games

07/10/2016 | Flixfilm

Se Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fem atleter forbereder sig til 2008 CrossFit Games, en udmattende to-dages prøvelse, for at bevise, hvem der er den bedste atlet i verden.


Se Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar