Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everybody Leaves

Everybody Leaves

19/01/2017 | Flixfilm

Se Everybody Leaves på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En lille pige splittes mellem sin kunstnermor og sin far, der er skuespilforfatter, da de bliver skilt og tager deres liv op til revision i de turbulente 80'ere på Cuba.


Se Everybody Leaves på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEverybody Leaves havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everybody Leaves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everybody Leaves herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everybody Leaves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everybody Leaves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar