Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everybody Loves Somebody

Everybody Loves Somebody

01/09/2017 | Flixfilm

Se Everybody Loves Somebody på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Catalina Aguilar Mastretta
Skuespillere: Karla Souza, José María Yazpik, Ben O'Toole, Alejandro Camacho
Spilletid: 102 min
Land: Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En succesrig læge beder en kollega om at spille hendes kæreste til et stort familiebryllup i Mexico. Det går rigtig godt, indtil eks'en dukker op.


Se Everybody Loves Somebody på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEverybody Loves Somebody havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everybody Loves Somebody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everybody Loves Somebody herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everybody Loves Somebody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everybody Loves Somebody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar