Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everyday I Love You

Everyday I Love You

04/09/2020 | Flixfilm

Se Everyday I Love You på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Mae Czarina Cruz
Skuespillere: Enrique Gil, Liza Soberano, Gerald Anderson
Spilletid: 122 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Mens Audrey tålmodigt venter på, at hendes kæreste skal komme ud af sin koma, indser hun, at hun er ved at falde for den omsorgsfulde og succesfulde Ethan.

Everyday I Love You havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Everyday I Love You på YouTube.Se Everyday I Love You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Everyday I Love You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everyday I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everyday I Love You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everyday I Love You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar