Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everyday Miracles

Everyday Miracles

01/08/2017 | Flixfilm

Se Everyday Miracles på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Miodownik
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Materialeforskeren Mark Miodownik fører os ind i verden af hverdagsting, der gør, at vores liv er mere behagelige end vores forfædres.


Se Everyday Miracles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEveryday Miracles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everyday Miracles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everyday Miracles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everyday Miracles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everyday Miracles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar