Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everyday Miracles

Everyday Miracles

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Everyday Miracles på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Miodownik
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Materialeforskeren Mark Miodownik fører os ind i verden af hverdagsting, der gør, at vores liv er mere behagelige end vores forfædres.


Se Everyday Miracles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Everyday Miracles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everyday Miracles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everyday Miracles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everyday Miracles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everyday Miracles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar