Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything About Her

Everything About Her

14/09/2020 | Flixfilm

Se Everything About Her på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Joyce Bernal
Skuespillere: Vilma Santos, Angel Locsin, Xian Lim, Michael De Mesa
Spilletid: 127 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En geskæftig ejendomsspekulant får kræft og ansætter en sygeplejer, der hjælper hende med at klinke skårene i forholdet til sønnen, som hun ikke har god kontakt med.


Se Everything About Her på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Everything About Her havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everything About Her ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Everything About Her:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everything About Her er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything About Her stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar