Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything Calls for Salvation

Everything Calls for Salvation

14/10/2022 | Flixfilm

Everything Calls for Salvation på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Federico Cesari, Fotinì Peluso, Andrea Pennacchi
Spilletid: 38S min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da Daniele vågner op til en ufrivillig indlæggelse på en psykiatrisk afdeling, er han nødt til at lære at leve – og elske – igen med hjælp fra sine medpatienter.

Everything Calls for Salvation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Everything Calls for Salvation på YouTube.Se Everything Calls for Salvation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Everything Calls for Salvation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything Calls for Salvation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everything Calls for Salvation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everything Calls for Salvation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar