Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything for My Mother

Everything for My Mother

04/08/2021 | Flixfilm

Everything for My Mother på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter gentagne flugtforsøg fra et børnehjem bliver en malplaceret teenager mod sin vilje sendt på en ungdomsanstalt, hvor hun lægger planer om at finde sin mor.

Everything for My Mother havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Everything for My Mother på YouTube.Se Everything for My Mother på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Everything for My Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything for My Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everything for My Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everything for My Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar