Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything Must Go

Everything Must Go

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Everything Must Go på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Dan Rush
Skuespillere: Will Ferrell, Christopher Jordan Wallace, Rebecca Hall, Michael Peña
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Will Ferrel spiller hovedrollen i en bittersød komedie om Nicolas, der har en ufatteligt dårlig dag. Først mister han sit job, og da han kommer hjem, har konen låst ham ude.


Se Everything Must Go på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Everything Must Go havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everything Must Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everything Must Go herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everything Must Go er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything Must Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar