Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Everything Sucks!’ – Ny Netflix-serie hylder 90’erne

‘Everything Sucks!’ – Ny Netflix-serie hylder 90’erne

08/02/2018 | Flixfilm

Er du vokset op med tamagotchi, VHS og yoyo, så glæd dig til premieren på den nye Netflix-serie ‘Everything Sucks!’, som får premiere den 16. februar 2018 eksklusivt på Netflix.

Streamingtjenesten har netop offentliggjort en trailer, som bør vække minder for alle der voksede op i de vilde 90’erne hvor gymnasiet var desperat, dybtfølt, akavet, spændende og fri for smartphones. Se traileren nederst i artiklen – iøvrigt til tonerne af The Cranberries og deres hit fra netop 90’erne; Linger.

I byen Boring, Oregon i 1996 udspiller den sjove og skæve serie ‘Everything Sucks!’ sig, hvor utilpassede high school elever i Boring High Schools drama – og medieklub går sammen om at kæmpe sig igennem teenagelivet.

Serien har Peyton Kennedy (American Fable, The Captive) og Jahi Winston (‘The New Edition Story’) i hovedrollerne som studerende, og i rollerne som deres forældre har vi Kate Messner og Luke O’Neil sammen med Patch Darragh (‘Sully’, ‘Boardwalk Empire’) og Claudine Nako (‘Grimm’).

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Everythings Sucks!’ består af 10 episoder á 30 minutter og er skabt af Ben York Jones (‘Like Crazy’, ‘Newness’) og Michael Mohan (‘Save the Date’, ‘Pink Grapefruit’), der også er executive producers.

Se ‘Everythings Sucks!’ på Netflix Danmark fra den 16. februar.Skriv kommentar