Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything Sucks!

Everything Sucks!

16/02/2018 | 1 kommentar

Se Everything Sucks! på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Horror
Instruktør: Kyle Wallen
Skuespillere: John Robert Nelson, Kyle Wallen
Spilletid: 4 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: I byen Boring i 1996 kæmper utilpassede high school-elever i medie- og dramaklubberne med teenagelivet i VHS-æraen.


Se Everything Sucks! på Netflix

Anmeldelse: Everything Sucks!

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Everything Sucks! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Everything Sucks! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Everything Sucks! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Everything Sucks! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything Sucks! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Everything Sucks!

  1. Maja - kl. 01:52, 22-07-2018:

    Hej flixfilm
    Hvorfor blev sæson 2 afløst?
    Jeg håber i svare hurtigt det har nemlig underet mig fordi jeg synes der burde komme flere afsnit. Jeg har så mange spørgsmål til hvad der vil være sket så vil godt vide hvorfor jeg ikke får svar på det

    Skriv kommentar