Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything Sucks!

Everything Sucks!

16/02/2018 | Flixfilm

Se Everything Sucks! på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Horror
Instruktør: Kyle Wallen
Skuespillere: John Robert Nelson, Kyle Wallen
Spilletid: 4 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I byen Boring i 1996 kæmper utilpassede high school-elever i medie- og dramaklubberne med teenagelivet i VHS-æraen.

Everything Sucks! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Everything Sucks! på NetflixAnmeldelse: Everything Sucks!

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Everything Sucks! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything Sucks! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everything Sucks!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everything Sucks! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Everything Sucks!

  1. Maja - kl. 01:52, 22-07-2018:

    Hej flixfilm
    Hvorfor blev sæson 2 afløst?
    Jeg håber i svare hurtigt det har nemlig underet mig fordi jeg synes der burde komme flere afsnit. Jeg har så mange spørgsmål til hvad der vil være sket så vil godt vide hvorfor jeg ikke får svar på det

    Skriv kommentar