Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything – The Real Thing Story

Everything – The Real Thing Story

12/10/2022 | Flixfilm

Everything – The Real Thing Story på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Daniel Kwan, Daniel Scheinert
Skuespillere: Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Jamie Lee Curtis
Spilletid: 139 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentar fortæller den ekstraordinære historie om The Real Thing, det første sorte britiske band, der toppede hitlisterne i Storbritannien.Se Everything – The Real Thing Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Everything – The Real Thing Story havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Everything – The Real Thing Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Everything – The Real Thing Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything – The Real Thing Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everything – The Real Thing Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everything – The Real Thing Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar