Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Everything Will Be Fine

Everything Will Be Fine

20/08/2021 | Flixfilm

Se Everything Will Be Fine på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Edwarda Gurrola, Flavio Medina, Lucía Uribe
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Et separeret par bor sammen for deres barns skyld i denne satiriske dramakomedie, som handler om, hvad det vil sige at være en god forælder og ægtefælle i vores tid.

Everything Will Be Fine (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Everything Will Be Fine på YouTube.Se Everything Will Be Fine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Everything Will Be Fine (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Everything Will Be Fine (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Everything Will Be Fine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Everything Will Be Fine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar