Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eve’s Apple

Eve’s Apple

12/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Eve’s Apple på Netflix

Indspilningsår: 2003–2006
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eve, Jason George, Ali Landry Monteverde, Natalie Desselle Reid
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Interviews med globale beslutningstagere og piger i Gambia og Kenya skildrer rædslerne bag kvindelig omskæring og de voksende bestræbelser på at stoppe denne praksis.


Se Eve’s Apple på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eve’s Apple (Eva og æblet) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eve’s Apple (Eva og æblet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eve’s Apple herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eve’s Apple (Eva og æblet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eve’s Apple stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar