Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eve’s Apple

Eve’s Apple

12/01/2018 | Flixfilm

Se Eve’s Apple på Netflix

Indspilningsår: 2003–2006
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eve, Jason George, Ali Landry Monteverde, Natalie Desselle Reid
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Interviews med globale beslutningstagere og piger i Gambia og Kenya skildrer rædslerne bag kvindelig omskæring og de voksende bestræbelser på at stoppe denne praksis.


Se Eve’s Apple på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Eve’s Apple (Eva og æblet) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eve’s Apple (Eva og æblet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eve’s Apple herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eve’s Apple (Eva og æblet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eve’s Apple stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar