Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evil Dead

Evil Dead

13/11/2017 | Flixfilm

Se Evil Dead på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Fede Alvarez
Skuespillere: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En gruppe venner finder en ond bog og slipper ved et uheld en sværm af blodtørstige dæmoner fri i denne genindspilning af Sam Raimis klassiske gyser.


Se Evil Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEvil Dead havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Evil Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Evil Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Evil Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evil Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar