Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evil Dead

Evil Dead

01/09/2021 | Flixfilm

Evil Dead på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Horror
Instruktion: Fede Alvarez
Skuespillere: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En gruppe venner finder en ond bog og slipper ved et uheld en sværm af blodtørstige dæmoner fri i denne genindspilning af Sam Raimis klassiske gyser.

Evil Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Evil Dead på YouTube.Se Evil Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Evil Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evil Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Evil Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Evil Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar