Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evil Genius

Evil Genius

11/05/2018 | Flixfilm

Se Evil Genius på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin G. Calkins, Ann Smith
Spilletid: 192 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne virkelige forbrydelse starter med et pizzabuds uhyggelige død, efter han har røvet en bank med en bombe om halsen – og det bliver endnu mærkeligere derfra.

Evil Genius (The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Evil Genius på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Evil Genius (The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evil Genius (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Evil Genius, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Evil Genius (The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar