Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evolution

Evolution

17/04/2022 | Flixfilm

Evolution på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Short, Drama
Instruktion: Nayeon Cho
Skuespillere: N/A
Spilletid: 8 min
Land: Canada
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Oplev den mangfoldighed, evolutionen har skabt – fra nogle af de ældste livsformer i havet til de væsener på land, som de har udviklet sig til i dag.

Evolution havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Evolution på YouTube.Se Evolution på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Evolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Evolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar