Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evolution

Evolution

15/08/2014 | Flixfilm

Se Evolution på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: David Duchovny, Julianne Moore, Orlando Jones, Seann William Scott
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da to geologiprofessorer ved universitetet opdager mikroskopiske ikke-jordiske livstegn på en meteorit, indblandes militæret og regeringen.


Se Evolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEvolution havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Evolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Evolution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar