Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ex-Addicts Club

Ex-Addicts Club

24/04/2023 | Flixfilm

Ex-Addicts Club på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chicco Kurniawan, Andri Mashadi, Rachel Amanda
Spilletid: N/A
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: N/A

Handling: En støttegruppe med fem skæve fremmede forsøger at komme videre med deres liv efter at have slået op med deres respektive ekskærester.Se Ex-Addicts Club på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ex-Addicts Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ex-Addicts Club på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ex-Addicts Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ex-Addicts Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ex-Addicts Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ex-Addicts Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar