Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ex Machina

Ex Machina

16/11/2021 | Flixfilm

Ex Machina på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Alex Garland
Skuespillere: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En programmør i en teknologivirksomhed vinder en uges ophold på direktørens ejendom, hvor han får til opgave at teste en ny type kunstig intelligens.

Ex Machina havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ex Machina på YouTube.Se Ex Machina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ex Machina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ex Machina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ex Machina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ex Machina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar