Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Excuse Me

Excuse Me

04/01/2016 | Flixfilm

Se Excuse Me på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Henrik Ruben Genz
Skuespillere: Sara Hjort Ditlevsen, Nicolas Bro, Lotte Andersen, Søren Østergaard
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Dette musikalske overflødighedshorn følger to unge, Ajay og Sunil, mens de lærer noget om livet og kærligheden i storbyen.


Se Excuse Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExcuse Me havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Excuse Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Excuse Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Excuse Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Excuse Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar