Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Exhibit A

Exhibit A

28/06/2019 | Flixfilm

Se Exhibit A på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.


Se Exhibit A på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Exhibit A (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Exhibit A (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Exhibit A:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Exhibit A er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Exhibit A (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar