Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Exhibit A

Exhibit A

28/06/2019 | Flixfilm

Exhibit A på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Martin Grime, Grant Fredericks, Arthur Young
Spilletid: 144 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.

Exhibit A (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Exhibit A på YouTube.Se Exhibit A på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Exhibit A (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Exhibit A (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Exhibit A, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Exhibit A er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar