Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Exiled

15/11/2013 | Flixfilm

Se Exiled på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Johnnie To
Skuespillere: Anthony Chau-Sang Wong, Francis Ng, Simon Yam, Nick Cheung
Spilletid: 110 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Vi er i Macau lige før overdragelsen til Kina. Gangsterkriminaliteten blomstrer, og alle forsøger at få en bid af kagen. Eksgangster Wo drømmer om en ny start på livet.


Se Exiled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExiled havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Exiled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Exiled herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Exiled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Exiled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar