Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Expediente Santiso

Expediente Santiso

22/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Expediente Santiso på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Flere år efter at hans datter på uhyggelig vis er forsvundet i den blå luft i Irak, dropper en skrøbelig journalist sin medicin og rejser hinsides al fornuft.


Se Expediente Santiso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Expediente Santiso havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Expediente Santiso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Expediente Santiso herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Expediente Santiso er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Expediente Santiso stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar