Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Expedition Happiness

Expedition Happiness

31/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Expedition Happiness på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Felix Starck
Skuespillere: Felix Starck, Selima Taibi
Spilletid: 95 min
Land: Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En filmskaber og hans musikerkæreste tager på en storslået tur sammen med deres hund tværs over Nordamerika i en renoveret skolebus.


Se Expedition Happiness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Expedition Happiness havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Expedition Happiness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Expedition Happiness herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Expedition Happiness er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Expedition Happiness stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar