Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Expedition Happiness

Expedition Happiness

31/01/2018 | Flixfilm

Expedition Happiness på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Felix Starck
Skuespillere: Mogli, Felix Starck
Spilletid: 95 min
Land: Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En filmskaber og hans musikerkæreste tager på en storslået tur sammen med deres hund tværs over Nordamerika i en renoveret skolebus.Se Expedition Happiness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Expedition Happiness havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Expedition Happiness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Expedition Happiness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Expedition Happiness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Expedition Happiness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Expedition Happiness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar