Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Expedition Happiness

Expedition Happiness

31/01/2018 | Flixfilm

Se Expedition Happiness på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Felix Starck
Skuespillere: Felix Starck, Selima Taibi
Spilletid: 95 min
Land: Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En filmskaber og hans musikerkæreste tager på en storslået tur sammen med deres hund tværs over Nordamerika i en renoveret skolebus.

Expedition Happiness havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Expedition Happiness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Expedition Happiness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Expedition Happiness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Expedition Happiness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Expedition Happiness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar