Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Experimenter

Experimenter

01/11/2016 | Flixfilm

Se Experimenter på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Michael Almereyda
Skuespillere: John Palladino, Anthony Edwards, Jim Gaffigan, Peter Sarsgaard
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den sande historie om Yale-forskeren Stanley Milgrams kontroversielle psykologiske eksperimenter, der afslørede foruroligende sandheder om menneskelig adfærd.


Se Experimenter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExperimenter havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Experimenter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Experimenter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Experimenter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Experimenter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar