Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Explained

Explained

16/07/2021 | Flixfilm

Explained på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Estelle Caswell, Samira Wiley, Maria Bello
Spilletid: 18 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne oplysende serie går i dybden med en lang række emner, som f.eks. kryptovalutaens stigende popularitet, hvorfor slankekure mislykkes og K-poppens vilde univers.

Explained (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Explained på YouTube.Se Explained på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Explained (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Explained (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Explained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar