Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Explained

Explained

26/09/2019 | Flixfilm

Se Explained på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Estelle Caswell, Maria Bello, Kristen Bell, Rachel Bloom
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Denne oplysende serie går i dybden med en lang række emner, som f.eks. kryptovalutaens stigende popularitet, hvorfor slankekure mislykkes og K-poppens vilde univers.


Se Explained på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExplained (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Explained (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Explained herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Explained (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar