Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Explained

Explained

26/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Explained på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Estelle Caswell, Maria Bello, Kristen Bell, Rachel Bloom
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Denne oplysende serie går i dybden med en lang række emner, som f.eks. kryptovalutaens stigende popularitet, hvorfor slankekure mislykkes og K-poppens vilde univers.


Se Explained på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Explained (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Explained (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Explained herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Explained er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Explained (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar