Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Exploding Sun

Exploding Sun

11/12/2013 | Flixfilm

Se Exploding Sun på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Michael Robison
Skuespillere: David James Elliott, Anthony Lemke, Natalie Brown, Alex Weiner
Spilletid: 174 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: I denne action-serie bliver et rumskib ramt af en solstorm og styrter ind i solen, hvilket udvikler en endnu større solstorm, som truer hele menneskeheden.


Se Exploding Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Exploding Sun havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Exploding Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Exploding Sun:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Exploding Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Exploding Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar