Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Explore the World with Miffy

Explore the World with Miffy

07/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Explore the World with Miffy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Førskolebørn kan udforske verden sammen med Miffy og hendes venner og lære mere om kultur, skikke, tøj, bygninger, dyr, musik og meget mere.


Se Explore the World with Miffy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Explore the World with Miffy havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Explore the World with Miffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Explore the World with Miffy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Explore the World with Miffy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Explore the World with Miffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar