Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Exposed

01/10/2016 | Flixfilm

Se Exposed på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Gee Malik Linton
Skuespillere: Ana de Armas, Gabe Vargas, Sandy Tejada, Ariel Pacheco
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En ung lærer har en overnaturlig oplevelse på en metrostation, hvor der næste dag findes en myrdet politibetjent.


Se Exposed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Exposed havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Exposed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Exposed:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Exposed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Exposed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar