Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Exterminating Angels

Exterminating Angels

01/02/2015 | Flixfilm

Exterminating Angels på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: Jean-Claude Brisseau
Skuespillere: Frédéric van den Driessche, Maroussia Dubreuil, Lise Bellynck
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Da en filmskaber vil udforske kvinders seksualitet, bliver det mere, end han kan håndtere, da grænserne mellem fantasi og virkelighed udviskes.

Exterminating Angels havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Exterminating Angels på YouTube.Se Exterminating Angels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Exterminating Angels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Exterminating Angels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Exterminating Angels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Exterminating Angels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar