Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extinction

Extinction

27/07/2018 | Flixfilm

Extinction på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Ben Young
Skuespillere: Michael Peña, Lizzy Caplan, Amelia Crouch
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En familiefar plages af drømme om en invasion fra det ydre rum og må se sit værste mareridt i øjnene, da rumvæsner begynder at udrydde Jordens befolkning.

Extinction havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extinction på YouTube.Se Extinction på NetflixAnmeldelse: Extinction

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extinction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extinction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extinction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extinction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar