Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extinction

Extinction

27/07/2018 | Flixfilm

Se Extinction på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ben Young
Skuespillere: Michael Peña, Lizzy Caplan, Amelia Crouch, Erica Tremblay
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En familiefar plages af drømme om en invasion fra det ydre rum og må se sit værste mareridt i øjnene, da rumvæsner begynder at udrydde Jordens befolkning.


Se Extinction på Netflix

Anmeldelse: Extinction

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExtinction havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extinction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extinction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extinction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extinction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar