Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Extract

20/12/2013 | Flixfilm

Se Extract på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Crime, Romance
Instruktør: Mike Judge
Skuespillere: Jason Bateman, Mila Kunis, Kristen Wiig, Ben Affleck
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Joels liv er temmelig sødt og han er klar til at sælge sin succesfulde virksomhed, der laver smagsekstrakter - indtil en ulykke truer hans levebrød.


Se Extract på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExtract havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extract ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extract herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extract er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extract stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar