Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Extraction 2

Extraction 2

16/06/2023 | Flixfilm

Extraction 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have været døden nær tager elitesoldaten Tyler Rake på en ny, farlig mission, hvor han skal redde en skrupelløs gangsters familie ud af fængslet.Se Extraction 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Extraction 2 havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extraction 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Extraction 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extraction 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extraction 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extraction 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar