Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Extraction 2’ har actionscene på 21 minutter – Se ny trailer

‘Extraction 2’ har actionscene på 21 minutter – Se ny trailer

17/05/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop udsendt første fulde trailer til den imødesete efterfølger action-blockbuster ‘Extraction 2’ med Chris Hemsworth (‘Thor’) i den sprængfyldte hovedrolle.

Find klippet til actionfilmen, som er produceret og skrevet af Russo-brødrene (‘Avengers’), nederst i artiklen.

Samtidig kan Netflix afsløre, at ‘Extraction 2’ indeholder en vild og hårdtpumpende actionscene, som spænder over i alt 21 minutter – uden der klippes!

Første film ‘Extraction’ fra 2020 gjorde ligeledes brug af lange optagelser uden klip og især en biljagt fra filmen huskes som imponerende, men det lader til at instruktør Sam Hargrave har overgået sig selv med scenen på 21 minutter!

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Extraction 2’ er Chris Hemsworth tilbage som den frygtløse lejesoldat Tyler Rake, der efter knap nok at have overlevet begivenhederne i den første film, er tilbage på en ny dødbringende mission: at redde en nådesløs georgisk gangsters sønderslåede familie fra det fængsel, hvor de er tilbageholdt.

LÆS OGSÅ:   En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; 'En del af dig'

Foruden Chris Hemsworth, genindtager Golshifteh Farahani sin rolle som bagmanden Nik Khan, mens de også er ledsaget af Adam Bessa (‘Mosul’), Olga Kurylenko (‘Black Widow’), Daniel Bernhardt (‘John Wick’) og Tinatin Dalakishvili (‘The Undeclared War’) i bærende roller.

‘Extraction 1’ blev et massivt streaminghit, da den udkom den 24. april 2020. Hele 90 millioner husstande så ‘Extraction’ i løbet af de første fire uger, mens at actionfilmen i dag er på en syvende plads over de mest sete Netflix-film nogensinde. Den blev set i over 231 millioner timer i løbet af de første 28 dage.

‘Extraction 2’ har premiere på Netflix Danmark den 16. juni.
Skriv kommentar