Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extraction

Extraction

24/04/2020 | Flixfilm

Extraction på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Sam Hargrave
Skuespillere: Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English, Hindi, Bengali
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.Se Extraction på Netflix
Anmeldelse: Extraction

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Extraction havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extraction på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Extraction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extraction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extraction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extraction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar