Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Extraction’ er et massivt hit

‘Extraction’ er et massivt hit

03/05/2020 | Flixfilm

Extraction er et massivt hitActionfilmen ‘Extraction’ med Chris Hemsworth, som havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, er blevet et massivt hit hos streamingtjenesten.

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at hele 90 millioner husstande vil have set ‘Extraction’ i løbet af de første fire uger.

Det skriver Netflix på Twitter.

Hvis så mange har set filmen efter fire uger, vil den være den største premierefilm på streamingtjenesten nogensinde.

Chris Hemsworth, der har hovedrollen som en en frygtløs black-market lejesoldat, der intet har at tabe, har endvidere været ude på Instagram og takket fans og Netflix-medlemmer for at have gjort den til én af de mest populære film i verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Extraction bliver Tyler Rake (Hemsworth) hyret til at redde den bortførte søn af en fængslet international krigsherre. Men i den skumle underverden af ​​våben- og narkotikahandlere nærmer en allerede dødbringende mission sig det umulige og ændrer Rakes og drengens liv for altid.

‘Extraction’ er produceret af Russo-brødrene, som kendes fra bl.a. ‘Avengers: Infinity War’ (2018) og ‘Avengers: Endgame’ (2019), mens instruktørstokken håndteres af Sam Hargrave, der har sin debut med denne film og ligeledes tidligere har været stuntmand på førnævnte superheltefilm.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Flixfilms anmelder Søren Meinertz kvitterede med 4 stjerner til filmen og skrev blandt andet;

– “Chris Hemsworth bander og skyder sig vej ud af sit image som Thor i denne ret underholdende og velspillede, men også ret konventionelle, actionfilm, der fungerer upåklageligt som uforpligtende fredagshygge.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Extraction’.

Se ‘Extraction‘ på Netflix Danmark.

Skriv kommentar