Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extraction

Extraction

01/09/2018 | Flixfilm

Se Extraction på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Sam Hargrave
Skuespillere: Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum, Rudhraksh Jaiswal
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Hindi, Bengali
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en pensioneret CIA-agent bliver kidnappet, tager hans søn på en uautoriseret mission for at finde ham og stoppe et terrorangreb.


Se Extraction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExtraction havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extraction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extraction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extraction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extraction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar