Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extracurricular

Extracurricular

29/04/2020 | Flixfilm

Se Extracurricular på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dong-Hee Kim, Park Joo-Hyun, Da-bin Jung, Nam Yoon-Su
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En mønsterelev, som er trådt ind i en storkriminel verden, får vendt op og ned på sit dobbeltliv, da en klassekammerat begynder at interessere sig for hans hemmelighed.Se Extracurricular på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Extracurricular (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extracurricular (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Extracurricular:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extracurricular er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extracurricular (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar