Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extraordinary Attorney Woo

Extraordinary Attorney Woo

13/07/2022 | Flixfilm

Extraordinary Attorney Woo på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eun-bin Park, Tae-oh Kang, Kang Ki-young
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 9.1

Handling: Hun er nybegynder i et advokatfirma, og så er hun en kvinde med autisme – den geniale advokat Woo Young-woo takler forskellige udfordringer i og udenfor retssalen.

Extraordinary Attorney Woo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extraordinary Attorney Woo på YouTube.Se Extraordinary Attorney Woo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extraordinary Attorney Woo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extraordinary Attorney Woo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extraordinary Attorney Woo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extraordinary Attorney Woo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar