Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Extras

31/03/2014 | Flixfilm

Extras på Netflix

Produktionsår: 2005–2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ricky Gervais, Ashley Jensen, Stephen Merchant
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Skuespiller Andy Millman og hans kammerat Maggie hungrer efter stjernestatus og derfor går de på jagt efter arbejde i film- og tvbranchen.

Extras havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extras på YouTube.Se Extras på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extras ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extras stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extras, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extras er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar