Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extreme Engagement

Extreme Engagement

12/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Extreme Engagement på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: PJ Madam
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Et forlovet par rejser verden rundt i et år for at undersøge bryllupstraditioner i forskellige kulturer. Vil rejsen bringe dem tættere sammen eller splitte dem?


Se Extreme Engagement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Extreme Engagement (Bryllupsritualer på prøve) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extreme Engagement (Bryllupsritualer på prøve) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extreme Engagement herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extreme Engagement (Bryllupsritualer på prøve) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extreme Engagement (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar