Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extreme Engagement

Extreme Engagement

12/07/2019 | Flixfilm

Extreme Engagement på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: PJ Madam, Tim Noonan
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Et forlovet par rejser verden rundt i et år for at undersøge bryllupstraditioner i forskellige kulturer. Vil rejsen bringe dem tættere sammen eller splitte dem?

Extreme Engagement (Bryllupsritualer på prøve) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extreme Engagement på YouTube.Se Extreme Engagement på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extreme Engagement (Bryllupsritualer på prøve) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extreme Engagement (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extreme Engagement, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extreme Engagement (Bryllupsritualer på prøve) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar